MUĞLA / MİLAS - Ovakışlacık İlkokulu

.
Ovakışlacık Köyü/Milas
Vizyon
Vizyonumuz; Akademik başarıları ve sosyal-kültürel faaliyet katılımları ve okul kültürü ile adından söz ettiren bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda kendi kendine yetebilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üretebilen, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü, ülkesinin milli ve manevi değerlerine saygı gösterip onları yaşayıp yaşatabilen, ülkesini diğer ülkeler arasında lider yapma inancı taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.
Ulaşım
Milas´tan İzmir yönüne giderken Selimiye´ye gelmeden Köşk Mahallesi´nden sola dönülür.Köşk Mahallesi´nden sonraki mahalle olan Karakuyu Mahallesi içine girmek için tekrar sola dönülür. Karakuyu Mahallesi içinden geçtikten 4 km sonra Ovakışlacık Mahallesi girişindeki okulumuza ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşımalı Eğitim Kapsamında olduğu için Köşk, Karakuyu, Ahmetli, Ebekırı, Güldere, Eren, Aktaş bölgelerinden 5 servis aracıyla taşıma yapılmaktadır.
Muğla İli Milas İlçesi Ovakışlacık Mahallesi
İLE 80 KM,İLÇEYE 17 KM UZAKLIKTA